martes, 30 de abril de 2019

CONFERENCIA: "CROWDLENDING NOU MODEL DE FINANÇAMENT"




ACTIVITAT DE FINANCERAMENT
DILLUNS 27 DE MAIG 2019


CROWDLENDING NOU MODEL DE FINANÇAMENT

RENTABILITAT AMB IMPACTE POSITIU

PONENT: JORDI SOLÉ MUNTADA

Director d'Operacions d'Ecrowd Invest Crowdlending.



LLOCCAFÈ DE L’ÒPERA

La Rambla, 74, de Barcelona (Devant del Gran Teatre del Liceu)


Data: Dilluns 27 de Maig 2019 

Hora: 19:30 hores



CROWDLENDING NOU MODEL DE FINANÇAMENT

RENTABILITAT AMB IMPACTE POSITIU



Parlarem del concepte de crowdlending (préstecs col·lectius) i de la plataforma Ecrowd!, especialitzada en el finançament col·lectiu d'inversions d'impacte positiu per a organitzacions (empreses, comunitats i ajuntaments).


Què és el Crowdlending?


El crowdlending permet a tot tipus d'empreses finançar-se directament per un grup gran i divers de persones (crowd = multitud, lending = prestar diners), sense haver de demanar els diners sota les condicions de la banca tradicional.

En el model crowdlending les persones presten petites quantitats de diners a una empresa a canvi d'un retorn financer estipulat en un contracte de préstec.


MODEL Ecrowd!




La plataforma Ecrowd! està basada en el model crowdlending i especialitzada en el finançament de projectes d'inversió, liderant el desenvolupament d'aquest nou sector al nostre país. Els beneficis de la plataforma de Ecrowd! consisteixen en connectar a empreses i inversors d'una manera ràpida, transparent i simple, proporcionant finançament assequible a les empreses i una major rendibilitat als inversors. No hi ha intermediaris, ni bancs, i operem de forma ràpida i amb total transparència.

En finalitzar la conferència,  Jordi Solé Muntada  obrirà el col·loqui/debat, contestant les opinions o els interrogants que sorgeixin


T’hi esperem!!


Com arribar-hi:

CAFÈ DE L'ÒPERA

LA RAMBLA, 74   Barcelona
(Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


“El cafè de l’Òpera”, està situat a La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya. És una  Cafeteria històrica, establiment confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden fer tertúlies en un ambient tranquil, celebrar conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.
Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

Millor ubicació impossible!!!


Us hi esperem!!!

Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

Montse Guardia.









GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL "G.P.S"

No hay comentarios:

Publicar un comentario