viernes, 12 de abril de 2019

CONFERÈNCIA: CRIPTOMONEDES: UNA OPCIÓ REAL D'INVERSIÓ





TERTÚLIA  D'ABRIL DE FINANCERAMENT


CRIPTOMONEDES: UNA OPCIÓ REAL D'INVERSIÓ?

PONENT: JOSEP MARÍA CAÑELLAS




LLOCCAFÉ DE L’ÒPERA

La Rambla, 74, de Barcelona (Devant del Gran Teatre del Liceu)


Data: Dilluns 15 d'Abril 2019 

Hora: 19:30 hores





CRIPTOMONEDES: UNA OPCIÓ REAL D'INVERSIÓ?



Sobre criptomonedes en general i sobre bitocin s’ha parlat molt en els darrers mesos. Alguns creuen que les criptomonedes seran la formula de transacció comú en propers anys i altres pensen que només són operacions especulatives… Que hi ha darrera del Bitcoin? Dàqui, el títol de la xerrada que prepara “Financerament”. Són les criptomonedes una opció real o un gran descobriment.

Per a parla-nos d’aquesta apasionant temàtica a la propera tertúlia de març portem a JOSEP MARIA CAÑELLAS, que es defineix com un estudiós de les criptomonedes des de 2014 i ens il”lustrarà sobre aquesta temàtica. El nostre ponent de “Financerament” dirigeix la primera OTC espanyola de compra i venda de criptomonedes totalment legalitzada.

En finalitzar la conferència, Josep María Cañellas obrirà el col·loqui/debat, contestant les opinions o els interrogants que sorgeixin.


Us hi esperem!!!

    Com arribar-hi:

    CAFÈ DE L'ÒPERA

    LA RAMBLA, 74   Barcelona
    (Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


    “El cafè de l’Òpera”, està situat a La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya. És una  Cafeteria històrica, establiment confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden fer tertúlies en un ambient tranquil, celebrar conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.
    Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

    Millor ubicació impossible!!!

    Us hi esperem!!!

    Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

    Montse Guardia.









    GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL "G.P.S"

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario