sábado, 18 de mayo de 2019

CONFERENCIA: JOSEP PÀMIESPer a garantir plaça, cal realitzar prèvia reserva al telèfon/whatsapp 654113551


C O N F E R È N C I APonent: JOSEP PÀMIESL'ACTE ESTARÀ AMENITZAT PER EL CANTAUTOR JOAN BLAU, QUE OFERIRÀ LES SEVES COMPOSICIONS PLENES DE CONTINGUT

LLOC

La Rambla, 74, de Barcelona (davant del Gran Teatre del Liceu)Data: Dimarts 11 de Juny 2019 
Hora: 20:00 horesJosep Pàmies Nascut a Balaguer (LLeida) el 1949, és un pagès jubilat, compromés amb la lluita per una igualtat social des de l'adolescència.

Al costat d'altres companys pagesos, va crear el sindicat ecologista Assemblea Pagesa, la plataforma Som lo que Sembrem (amb la que es van recollir 106.000 firmes per defensar una Catalunya sense trangènics).

Impulsor del moviment Slow Food a Catalunya i ànima de l'Associació Dolça Revolució, amb la que lluita en l'actualitat, per una sanitat digna per a tothom.
Para garantizar plaza, hay que realizar previa reserva al teléfono/whatsapp 654113551

C O N F E R E N C I APonente: JOSEP PÀMIESEL ACTO ESTARÁ AMENIZADO POR EL CANTAUTOR JOAN BLAU QUE OFRECERÁ SUS COMPOSICIONES LLENAS DE CONTENIDO
   
Lugar

La Rambla, 74, de Barcelona (frente al Gran Teatro del Liceo)


Día: Martes 11 de Junio 2019 
Hora: 20:00 horasJosep Pàmies Nacido en Balaguer (Lérida) en 1949, es un campesino jubilado, comprometido con la lucha por una igualdad social desde la adolescencia.

Junto a otros compañeros campesinos, creó el sindicato ecologista Asamblea Campesina, la plataforma Somos lo que sembramos (con la que se recogieron 106.000 firmas para defender una Cataluña sin transgénicos).

Impulsor del movimiento Slow Food en Catalunya y alma de la Asociación Dolça Revolució, con la que lucha en la actualidad, por una sanidad digna para todos.En el decurs de la xerrada Josep Pàmies desenvoluparà els següents continguts:

Donar a conèixer diferents opcions alternatives a la farmacologia, per a sanar-se, sempre amb teràpies de baix cost.

Contemplar l'autosuficiència com una opció d'empoderament de la salut.

L'alimentació ecològica, de temporada i de proximitat com a element indispensable de prevenció.

En finalitzar la xerrada, Josep Pàmies obrirà el debat, plantejant totes les opinions o interrogants que sorgeixin sobre el tema en qüestió.

Us hi esperem!!!.En el transcurso de la charla Josep Pàmies desarrollará los siguientes contenidos:

Dar a conocer diferentes opciones alternativas a la farmacología, para sanarse, siempre con terapias de bajo coste.

Contemplar la autosuficiencia como una opción de empoderamiento de la salud.
La alimentación ecológica, de temporada y de proximidad como elemento indispensable de prevención.

Al finalizar la charla, Josep Pàmies abrirá el debate, planteando todas las opiniones o interrogantes que surjan sobre el tema en cuestión.

Os esperamos!!!


Com arribar-hi:


LA RAMBLA, 74   Barcelona
(Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya.  Local confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden tenir tertúlies en un ambient tranquil, fer-hi conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.

Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

Millor ubicació impossible!!!

Us hi esperem!!!

Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

Montse Guardia.
GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL –GPS


No hay comentarios:

Publicar un comentario