viernes, 14 de febrero de 2020

CONFERENCIA: LA CABALÁ, LA MÍSTICA JUDÍA



RECORDA, ELS DISSABTES…AL CAFÈ DE L’ÒPERA

Per a garantir plaça, cal realitzar prèvia reserva al telèfon/whatsapp 654113551


C O N F E R È N C I A 
DISSABTE 21 DE MARÇ 2020

 LA CABALÀ, LA MÍSTICA JUEVA


PONENT: MORIAH FERRÚS


¡¡PER UNA BONA ORGANITZACIÓ, ÉS SOL·LICITARÀ EL TIQUET DE CONSUMICIÓ, PER PODER ACCEDIR A LA SALA!!


LLOCCAFÈ DE L’ÒPERA

La Rambla, 74, de Barcelona (davant del Gran Teatre del Liceu)



  Dissabte 21 de Març 2020 

Hora: 20:00 hores.

A càrrec de: Moriah Ferrús.

Moriah Ferrús (Terrassa, 1975) és llicenciada en Filologia Hebrea per la Universitat de Barcelona. Treballa de mestra d’Educació Especial a l’escola pública catalana. Va ser Directora d’Educació i Culte de la Comunitat Jueva Atid de Catalunya.  Membre de la EAPJ, la European Academy for Jewish Liturgy. És hazan, cantora litúrgica jueva, especialitzada en els diferents ritus aixquenasites i sefardites.

Actualment està realitzant una recerca de reconstrucció del ritus jueu català. Cofundadora i directora de la Nova Escola Catalana, entitat que té com a objectiu la recuperació i vivificació del patrimoni i llegat del judaisme català.


C O N F E R È N C I A 
DISSABTE 21 DE MARÇ 2020

"LA CABALÀ, LA MÍSTICA JUEVA"




Moltes vegades hem sentit a parlar de la Càbala, la mística jueva, sense saber ben bé què és o de què tracta.


Durant la conferència es parlarà de la mística jueva a partir de l'arbre de la vida i dels sefirot,  així com també de la importància de l'escola cabalística catalana durant l'edat mitjana.


En finalitzar la xerrada, Moriah Ferrús obrirà el debat, plantejant totes les opinions o interrogants que sorgeixin sobre el tema en qüestió.

Us hi esperem!!!.



C O N F E R E N C I A 
SÁBADO 21 DE MARZO 2020

 LA CABALÁ, LA MÍSTICA JUDÍA




En ésta conferencia se hablará de las bases principales de la mística judía a partir del árbol de la vida y de los sefirot, así como también de la importancia de la escuela cabalística catalana durante la edad media.


Al finalizar la charla, Moriah Ferrús abrirá el debate, planteándose todas las opiniones e interrogantes que surjan sobre el tema en cuestión.


Com arribar-hi:

CAFÈ DE L'ÒPERA

LA RAMBLA, 74   Barcelona
(Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


“El cafè de l’Òpera”, està situat a La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya. És una  cafeteries històrica, local confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden tenir tertúlies en un ambient tranquil, fer-hi conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.
Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

Millor ubicació impossible!!!

Us hi esperem!!!

Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

Montse Guardia.








GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL  "G.P.S"

No hay comentarios:

Publicar un comentario