miércoles, 10 de julio de 2019

CONFERÈNCIA: L'HOME QUE NO LLEGIA EL DIARIS - EL HOMBRE QUE NO LEÍA LOS DIARIOS

¡¡PRIMERA PRESENTACIÓ DE LA BIOGRAFIA D' ALEXANDRE DEULOFEU, A CATALUNYA!!



RECORDA, ELS DIMARTS…AL CAFÈ DE L’ÒPERA

Per a garantir plaça, cal realitzar prèvia reserva al telèfon/whatsapp 654113551


C O N F E R È N C I A DIMARTS 30 DE JULIOL

”L'HOME QUE NO LLEGIA ELS DIARIS"

"EL HOMBRE QUE NO LEÍA LOS DIARIOS"

PONENTS:

DAVID DE MONTSERRAT I NONÓ
JULI GUTIÉRREZ DEULOFEU

¡¡PRIMERA PRESENTACIÓ DE LA BIOGRAFIA D' ALEXANDRE DEULOFEU, A CATALUNYA!!

¡¡PER UNA BONA ORGANITZACIÓ, ÉS SOL·LICITARÀ EL TIQUET DE CONSUMICIÓ, PER PODER ACCEDIR A LA SALA!!


LLOCCAFÈ DE L’ÒPERA

La Rambla, 74, de Barcelona (davant del Gran Teatre del Liceu)



Data: Dimarts 30 de Juliol 

Hora: 20:00 hores.

DÍA: MARTES 30 DE JULIO 
Hora: 20:00 horas.






David de Montserrat i Nonó (Girona, 1972) és periodista. Ha treballat i col·laborat en premsa digital, ràdio i televisió en mitjans com ara TV3, TVE, Vilaweb, Cadena Ser, l'Agència Catalana de Notícies (ACN) o Directe.cat, entre altres, així com a l'àrea de comunicació del Govern de Catalunya, des d'on va impulsar les campanyes "Elteumòbil.cat" i "Catalan, a business opportunity", entre altres accions. David de Montserrat i Nonó (Girona, 1972) és periodista. Ha treballat i col·laborat en premsa digital, ràdio i televisió en mitjans com ara TV3, TVE, Vilaweb, Cadena Ser, l'Agència Catalana de Notícies (ACN) o Directe.cat, entre altres, així com a l'àrea de comunicació del Govern de Catalunya, des d'on va impulsar les campanyes "Elteumòbil.cat" i "Catalan, a business opportunity", entre altres accions. Actualment és col·laborador del magazín «La Mira». També està vinculat al món de les startups i els business angels.

Juli Gutiérrez Deulofeu (Figueres, 1964) Nét i estudiós des de fa trenta anys de la figura del seu avi Alexandre Deulofeu. Enginyer agrícola i llicenciat en Història, viu al Mas Deulofeu d'Ordis. Ha publicat “La matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global “ (Lapislàtzuli Editorial, 2014) “Alexandre Deulofeu. La matemàtica de la història” (Llibres de l'Índex, 2004) i “La Matemàtica de la Història. La teoria cíclica d'Alexandre Deulofeu” (Brau Edicions, Diversos autors, 2005). Assessor i protagonista del documental "Alexandre Deulofeu, l'historiador del futur" amb VisionaTV per a TV3. 




”L'HOME QUE NO LLEGIA ELS DIARIS"


Es pot historiar el futur? Es poden predir amb certesa esfereïdora grans canvis geopolítics? Té sentit mirar el passat per pronosticar l'avenir? Realment algú coneix els designis d'imperis, cultures i civilitzacions? Qui? Un geni? Un bufanúvols? Un observador privilegiat? I si hi ha un qui, com és i com hi arriba? El “qui” és un català i, el “què”, la “Matemàtica de la Història”. Alexandre Deulofeu i Torres (l'Armentera 1903 – Figueres 1978) passa per aquest món amb una sola cabòria. Farmacèutic de professió però filòsof de la història per devoció, com l'apotecari que prepara les seves fórmules per guarir malalties, el protagonista d'aquesta biografia troba la fórmula per evitar els grans mals a la Humanitat o, com a mínim, per mitigar-los.

Una aportació espectacular reconeguda per il·lustres admiradors com Salvador Dalí, Francesc Pujols o Pau Casals i criticada igualment per altres il·lustres com l'historiador Jaume Vicens Vives o l'escriptor Josep Pla. Per la temàtica tractada som davant del paradigma del català més universal de tots però, paradoxalment, sense ni “ser” al seu propi país.


"EL HOMBRE QUE NO LEÍA LOS DIARIOS"

¿Se puede historiar el futuro? ¿Se pueden predecir con certeza aterradora grandes cambios geopolíticos? ¿Tiene sentido mirar el pasado para pronosticar el porvenir? ¿Realmente alguien conoce los designios de imperios, culturas y civilizaciones? ¿Quién? ¿Un genio? ¿Un soñador? ¿Un observador privilegiado? Y si hay un quién, ¿cómo es? y ¿cómo llega? El "quién" es un catalán y, el "qué", la "Matemática de la Historia". Alexandre Deulofeu (L'Armentera 1903 - Figueres 1978) pasa por este mundo con una sola obsesión. Farmacéutico de profesión pero filósofo de la historia por devoción, como el farmacéutico que prepara sus fórmulas para curar enfermedades, el protagonista de esta biografía encuentra la fórmula para evitar los grandes males a la Humanidad o, como mínimo, por mitigarlos.

Una aportación espectacular reconocida por ilustres admiradores como Salvador Dalí, Francesc Pujols o Pau Casals y criticada igualmente por otros ilustres como el historiador Jaume Vicens Vives o el escritor Josep Pla. Por la temática tratada estamos ante el paradigma del catalán más universal de todos pero, paradójicamente, sin ni "ser" en su propio país.







Títol: L'home que no llegia els diaris
Autor: David de Montserrat i Juli Gutiérrez
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
Pàgines: 320

ISBN: 978-8466425117


En finalitzar la xerrada, David de Montserrat i Nonó i Juli Gutiérrez Deulofeu obriràn el debat, plantejant totes les opinions o interrogants que sorgeixin sobre el tema en qüestió.


Els autors signaràn els exemplars

Per ser la presentació en primícia de la biografia d'Alexandre Deulofeu, s'oferirà, per qui hi estigui interessat, un preu especial, pel pac  Biografia + llibre.

Us hi esperem!!!.



Cómo llegar a:


CAFÉ DE L' ÒPERA:

LA RAMBLA, 74  (frente al Gran Teatro del Liceo, a pocas calles de Plaza de Catalunya)






Sito en la  céntrica calle La Rambla, nº 74, frente al gran Teatre del Liceu a muy pocas calles de Plaza Catalunya. Es un local confortable,  emblemático con glamur y solera, donde podremos tertuliar con tranquilidad, realizar una conferencia, y disfrutar de quien lo desee de una informal cena, en pleno corazón de la ciudad. Tenéis la parada de metro "Liceu"  L3  línea verde, e infinidad de lineas de autobuses, y en plaza catalunya los nocturnos y todas las lineas que van a "cercanías"


Mejor ubicación imposible!!.


¡!Os esperamos!!


Móvil para confirmar asistencia o para cualquier consulta: 654113551

Montse Guardia.




GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL  "G.P.S"

No hay comentarios:

Publicar un comentario