viernes, 26 de octubre de 2018

CONFERÈNCIA: EL PROCÈS CATALÀ I ELS CASSOS D'ESCÒCIA, QUEBEC, IRLANDA I EUSKADI







Conferència: "EL PROCÈS CATALÀ I ELS CASSOS D'ESCÒCIA, QUEBEC, IRLANDA, I EUSKADI"

A càrrec de: DAVID RAVENTÓS


Nascut a Barcelona l’any 1969. Advocat. Parla 6 idiomes.

Fou Vicepresident de la Fundació Nacional d’Estudiants de Catalunya i Vicepresident Fundacional de la European Law Students Association Barcelona.

Ha treballat durant 10 anys en el sector de les xarxes de franquícia.

El desembre de 2013 inicia de facto la Resistència Independentista Catalana oposant-se a la doble pregunta del 9N on comença a destapar l’engany dels polítics catalans al seu poble.

El maig de 2016 fa una vaga de fam per a destapar les falses DUI de Catalunya i d’Escòcia.


Segons una tradició mediterrània antiga, que van recollir el filòsof Procle i l’historiador Plutarc, a l’adytum d’un temple de Sais, a Egipte, hi havia una gran estàtua de la deessa Isis amb un vel espès de color negre que li tapava el rostre. Al peu de l’estàtua es podia llegir: “Jo sóc allò que ha estat, allò que és i allò que serà, i cap mortal encara no ha aixecat mai el meu vel”

De llavors ençà, l’aixecament del vel d’Isis ha passat a considerar-se la revelació de la veritat, la trobada amb la llum, l’accés a un coneixement ocult, el traspàs d’un llindar, en definitiva la connexió amb una realitat que va més enllà del fet evident.

 El procés català i els cassos d’Escòcia, Quebec, Irlanda i Euskadi


En aquesta nova conferència, David Raventós, tanca el cercle de l’engany del procés cap a la independència de Catalunya. Raventós ens mostrarà el paral•lelisme entre el procés català i els altres processos d’emancipació nacional d’Escòcia, Quebec, Irlanda i Euskadi, nacions ubicades en l’anomenat món occidental, processos que han acabat ofegats per la traïció dels seus propis líders.


L’acurada investigació periodística que David Raventós n’ha fet, ens desvelarà tot un món de mentides i de traïcions que van des dels dos referèndums falsejats del Quebec fins al referèndum d’Escòcia, guanyat, però manipulat i “oficialment” perdut i el referèndum del Brexit, guanyat i no acceptat (ara en volen fer un altre), passant per Irlanda on l’Ira i Gerry Adams no són el que ens han volgut fer creure i per Euskadi on desvela l’engany d’ETA i la traïció dels líders suposadament abertzales.


Una nova conferència on David Raventós apartarà el vel d’Isis per descobrir-nos la veritat.


En finalitzar la xerrada, David Raventós, obrirà un debat/col.loqui, plantejant totes les opinions o interrogants que sorgeixin sobre el tema en qüestió.

Us hi esperem!!!


Conferencia: "EL PROCESO CATALÁN Y LOS CASOS DE ESCOCIA, QUEBEC, IRLANDA, Y EUSKADI"

A cargo de: DAVID RAVENTÓS


Nacido en Barcelona el año 1969. Abogado. Habla 6 idiomas.

Fue Vicepresidente de la Fundación Nacional de Estudiantes de Catalunya i Vicepresidente Fundacional de la European Law Students Association Barcelona.

Ha trabajado durante 10 años en el sector de las redes de franquicia.

En diciembre del 2013 inicia de facto la Resistencia Independentista Catalana oponiéndose a la doble pregunta del 9N donde empieza a destapar el engaño de los políticos catalanes a su pueblo.


En Mayo del 2016 hace una huelga de hambre para destapar las falsas DUI de Cataluña y Escocia.


Según una vieja tradición mediterránea, recogida por Proclo y Plutarco, en el Adytum de un templo de Sais (Egipto) existía una enorme estatua de la diosa Isis con un tupido velo negro cubriendo su rostro, acompañada de la enigmática frase: “Yo soy todo lo que ha sido, es y será, y ningún mortal ha levantado mi velo”.



Desde esos días, el alzamiento del velo de Isis ha pasado a representar la revelación de la Verdad, el encuentro con la Luz, el acceso a un conocimiento oculto, el traspaso de un umbral, en otras palabras la conexión con una realidad que está más allá de lo evidente.

El proceso catalán y los casos de Escocia, Québec, Irlanda y Euskadi


En esta nueva conferencia, David Raventós, cierra el círculo del engaño del “proceso” hacia la independencia de Cataluña. Raventós nos mostrará el paralelismo entre el “procès” catalán y los otros procesos de emancipación nacional de Escocia, Quebec, Irlanda y Euskadi, naciones ubicadas en el llamado mundo occidental, procesos que han terminado ahogados por la traición de sus propios líderes.

La cuidadosa investigación periodística que ha efectuado David Raventós, nos desvelará todo un mundo de mentiras y de traiciones que van desde los dos referéndums falseados de Quebec hasta el referéndum de Escocia, ganado, pero manipulado y "oficialmente" perdido, y el referéndum del Brexit, ganado, y no aceptado (ahora quieren hacer otro), pasando por Irlanda donde El Ira Gerry Adams no son lo que nos han querido hacer creer, y en cuanto a Euskadi no desvela el engaño de ETA y la traición de sus líderes supuestamente abertzales.
Una nueva conferencia donde David Raventós apartará el velo de Isis para descubrirnos la verdad.

Al término de la charla, David Raventós abrirá el debate/coloquio, planteándose todas las opiniones o interrogantes que surjan sobre el tema en cuestión.


Os esperamos!!!


Com arribar-hi:

CAFÈ DE L'ÒPERA

LA RAMBLA, 74   Barcelona
(Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


“El cafè de l’Òpera”, està situat a La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya. És una  cafeteries històrica, local confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden tenir tertúlies en un ambient tranquil, fer-hi conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.
Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

Millor ubicació impossible!!!

Us hi esperem!!!

Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

Montse Guardia.


Cómo llegar a:


CAFÉ DE L' ÒPERA:
LA RAMBLA, 74  (frente al Gran Teatre del Liceu, a pocas calles de Plaza de Catalunya)






Sito en la  céntrica calle La Rambla, nº 74, frente al gran Teatre del Liceu a muy pocas calles de Plaza Catalunya. Es un local confortable,  emblemático con glamur y solera, donde podremos tertuliar con tranquilidad, realizar una conferencia, y disfrutar de quien lo desee de una informal cena, en pleno corazón de la ciudad. Tenéis la parada de metro "Liceu"  L3  línea verde, e infinidad de lineas de autobuses, y en Plaza Catalunya los nocturnos y todas las lineas que van a "cercanías".

Mejor ubicación imposible!!

¡¡Os esperamos!!


Móvil para confirmar asistencia o para cualquier consulta: 654113551

Montse Guardia.







GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL "G.P.S"

No hay comentarios:

Publicar un comentario