lunes, 3 de septiembre de 2018

CONFERÈNCIA: "17-A i 1-O ¿TRAMA CONTRA LA INDEPENDÈNCIA?"
CONFERÈNCIA


"DESVELANT EL VEL D' ISIS" 
MONOGRÀFIC

"17-A i 1-O ¿TRAMA CONTRA LA INDEPENDÈNCIA?" "


PONENT: DAVID RAVENTÓSLLOCCAFÈ DE L’ÒPERA

La Rambla, 74, de Barcelona (Davant del Gran Teatre del Liceu)Data: Dijous 20 de setembre 

Hora: 20:00 hores"DESVELANDO EL VELO DE ISIS" 
MONOGRÁFICO
"17-A i 1-O ¿TRAMA CONTRA LA INDEPENDENCIA?"


PONENTE: DAVID RAVENTÓS


LUGAR: CAFÉ DE L’ÒPERA

La Rambla, 74, de Barcelona (frente al Gran Teatre del Liceu)Día: Jueves 20 de Septembre 

Hora: 20:00 horas


CONFERÈNCIA: “DESVELANT EL VEL D'ISIS”
MONOGRÀFIC: "17-A i 1-O TRAMA CONTRA LA INDEPENDÈNCIA?"


A càrrec de:  DAVID RAVENTÓS


Nascut a Barcelona l’any 1969. Advocat. Parla 6 idiomes.

Fou Vicepresident de la Fundació Nacional d’Estudiants de Catalunya i Vicepresident Fundacional de la European Law Students Association Barcelona.

Ha treballat durant 10 anys en el sector de les xarxes de franquícia.

El desembre de 2013 inicia de facto la Resistència Independentista Catalana oposant-se a la doble pregunta del 9N on comença a destapar l’engany dels polítics catalans al seu poble.

El maig de 2016 fa una vaga de fam per a destapar les falses DUI de Catalunya i d’Escòcia.


Segons una tradició mediterrània antiga, que van recollir el filòsof Procle i l’historiador Plutarc, a l’adytum d’un temple de Sais, a Egipte, hi havia una gran estàtua de la deessa Isis amb un vel espès de color negre que li tapava el rostre. Al peu de l’estàtua es podia llegir: “Jo sóc allò que ha estat, allò que és i allò que serà, i cap mortal encara no ha aixecat mai el meu vel”

De llavors ençà, l’aixecament del vel d’Isis ha passat a considerar-se la revelació de la veritat, la trobada amb la llum, l’accés a un coneixement ocult, el traspàs d’un llindar, en definitiva la connexió amb una realitat que va més enllà del fet evident.
En aquest monogràfic “17-A i 1-O Trama contra la Independència?”, s’hi analitzarà els fets i les contradiccions entre les versions oficials i els resultats de les investigacions independents, contrastant-les.

David Raventos  posarà els fets en el context del corrent independentista majoritari que viu el poble de Catalunya i demostrarà que són fets del tot vinculants. Res no passa per a res quan es tracta de sufocar la veu del poble quan aquest Poble s'ha proposat recuperar la Llibertat.

Després de la xerrada, s’obrirà un debat polític-social d’importància cabdal on els assistents podran plantejar a David Raventos totes les opinions i els interrogants que s’hagin pogut generar sobre la temàtica exposada, en un torn d’intervencions de precs i preguntes.

Us esperem!!!

CONFERENCIA: DESVELANDO EL VELO DE ISIS” MONOGRÁFICO - "17-A i 1-O ¿TRAMA CONTRA LA INDEPENDENCIA?"

A cargo de:  DAVID RAVENTÓS

Nacido en Barcelona el año 1969. Abogado. Habla 6 idiomas.

Fue Vicepresidente de la Fundación Nacional de Estudiantes de Catalunya i Vicepresidente Fundacional de la European Law Students Association Barcelona.

Ha trabajado durante 10 años en el sector de las redes de franquicia.

En diciembre del 2013 inicia de facto la Resistencia Independentista Catalana oponiéndose a la doble pregunta del 9N donde empieza a destapar el engaño de los políticos catalanes a su pueblo.

En Mayo del 2016 hace una huelga de hambre para destapar las falsas DUI de Cataluña y Escocia.


Según una vieja tradición mediterránea, recogida por Proclo y Plutarco, en el Adytum de un templo de Sais (Egipto) existía una enorme estatua de la diosa Isis con un tupido velo negro cubriendo su rostro, acompañada de la enigmática frase: “Yo soy todo lo que ha sido, es y será, y ningún mortal ha levantado mi velo”.


Desde esos días, el alzamiento del velo de Isis ha pasado a representar la revelación de la Verdad, el encuentro con la Luz, el acceso a un conocimiento oculto, el traspaso de un umbral, en otras palabras la conexión con una realidad que está más allá de lo evidente.En éste monográfico "17-A y 1-O Trama contra la Independencia?", se analizará los hechos y las contradicciones entre las versiones oficiales y los resultados de las investigaciones independientes, contrastándolas.
David Raventos pondrá los hechos en el contexto de la corriente independentista mayoritaria que vive el pueblo de Cataluña y demostrará que son hechos totalmente vinculantes. Nada pasa, por nada, cuando se trata de sofocar la voz del pueblo cuando éste Pueblo se ha propuesto recuperar la Libertad.
Tras la charla, se abrirá un debate político-social de suma importancia donde los asistentes podrán plantear a David Raventos todas las opiniones e interrogantes que se hayan podido generar sobre la temática expuesta, en un turno de intervenciones de ruegos y preguntas.


Os esperamos!!!Com arribar-hi:

CAFÈ DE L'ÒPERA

LA RAMBLA, 74   Barcelona
(Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


“El cafè de l’Òpera”, està situat a La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya. És una  cafeteries històrica, local confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden tenir tertúlies en un ambient tranquil, fer-hi conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.
Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

Millor ubicació impossible!!!

Us hi esperem!!!

Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

Montse Guardia.


Cómo llegar a:


CAFÉ DE L' ÒPERA:
LA RAMBLA, 74  (frente al Gran Teatre del Liceu, a pocas calles de Plaza de Catalunya)
Sito en la  céntrica calle La Rambla, nº 74, frente al gran Teatre del Liceu a muy pocas calles de Plaza Catalunya. Es un local confortable,  emblemático con glamur y solera, donde podremos tertuliar con tranquilidad, realizar una conferencia, y disfrutar de quien lo desee de una informal cena, en pleno corazón de la ciudad. Tenéis la parada de metro "Liceu"  L3  línea verde, e infinidad de lineas de autobuses, y en Plaza Catalunya los nocturnos y todas las lineas que van a "cercanías".
Mejor ubicación imposible!!


¡¡Os esperamos!!


Móvil para confirmar asistencia o para cualquier consulta: 654113551

Montse Guardia.

GRUP PSICOGNOSIS SINGLES –GPS

No hay comentarios:

Publicar un comentario