jueves, 15 de noviembre de 2018

CONFERÈNCIA: "CONÈIXER ELS CATALANS D'ABANS DE 1714"





RECORDA, ELS DISSABTES… AL CAFÈ DE L’ÒPERA

CONFERÈNCIA


"CONÈIXER ELS CATALANS D’ABANS DE 1714”

Com érem i què van fer durant vuit segles


Ponent: Lluís Botinas Montell


Lloc: CAFÈ DE L’ÒPERA

La Rambla, 74, de Barcelona (davant del Gran Teatre del Liceu)



Data: Dissabte 1 desembre 

Hora: 20:00 hores


Conferència:  “CONÈIXER ELS CATALANS D’ABANS DE 1714”

A càrrec de:     Lluís Botinas Montell


Lluís Botinas Montell (Barcelona, 1944).
Llicenciat en Economia. Doctorand en Sociologia. Membre, impulsor i fundador de diverses organitzacions en diferents àmbits socials, polítics i culturals. President des de juliol del 2005 dePLURAL-21, Associació per a la cura de la vida en un planeta viu. Vies de recuperació de l'harmonia (c. Cartagena, 230, 5è 1a, Barcelona, www.plural-21.org). A més, des de juny del 2015 impulsa el blog LA GOTA CATALANA per Recuperar la llibertat del Principat de Catalunya i Reconstruir la Nació Catalana (https://lagotacatalana.cat) i organitza trobades, conferències, presentació de llibres, passi de documentals,...amb aquest objectiu.

Autor d'uns seixanta articles politicosocials, d'uns vuitanta sobre salut-i-malaltia, i de més de cent articles sobre RECUPERAR LA LLIBERTAT DE CATALUNYA. I autor dels llibres:
*** DE MARX A PLATÓN. Retorno a la Tradición Occidental (juntament amb Arcadio Rojo iFerran Iniesta, Llibres de la Zona Oberta, Barcelona, 1999)
*** EL VIH/SIDA ES UNA FICCIÓN. Preguntas para desmontar el SIDA, un engranaje criminal made in USA. (llibre no-publicat; hi ha exemplars enquadernats amb espiral)
*** CONÈIXER ELS CATALANS D’ABANS DE 1714 – Col·lecció I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!(autoedició, 11 de setembre del 2018; segona edició: 5 de novembre)



En la conferència, en Lluís Botinas compartirà una part dels seus esforços en el darrers sis anys per

1) reprendre la continuïtat amb el Dret Català, les Constitucions Catalanes, les Formes de Govern Catalanes i la nostra autèntica Història (falsificada per Madrid amb plena complicitat de Barcelona);
2) recuperar el Punt de Vista Català, ja que Madrid/Castilla/Estado-Español ens ha imposat el seu punt de vista;
3) en conseqüència, explicar arreu
3.1) que “Som un país ocupat” atès que el Principat de Catalunya, Estat Europeu -el primer Constitucional- independent fins el 10 de setembre de 1714, va ser ocupat des del dia següent, i
3.2) que patim “El genocidi contra la Nació Catalana des de molt abans del 1714;
3.3) que els catalans no hem de posar a votació si som una nació i si volem tornar a ser lliures, i, per tant, fer-nos votar (en un referèndum o exercint el Dret d’Autodeterminació) és fer-nos actuar contra la recuperació de la nostra llibertat;
4) convidar a actuar per aconseguir que els invasors/ocupants/genocides marxin del Principat de Catalunya;
i 5) a aleshores automàticament tornarem a aparèixer ens els mapamundis i a ser una NACIÓ-estat independent, de nou el poble més lliure d’Europa, aquest cop al servei de tots els pobles del món.


Fruit d'aquests esforços són cinc quaderns (un en castellà) d'un centenar de pàgines cadascun, i el seu llibre de butxaca Conèixer els catalans d’abans de 1714 (versió en castellà: Conocer los catalanes de antes de 1714), del que acaba de treure la segona edició. És el primer volum de la Col·lecció de llibres de butxaca I ARA, QUÈ? RESSITUEM-NOS!, que ja té previstos uns cent títols.

En finalitzar la conferència, s’obrirà el col·loqui/debat, contestant les opinions o els interrogants que sorgeixin.

L'autor signarà exemplars dels seus llibres.



Us hi esperem!!!

Com arribar-hi:

CAFÈ DE L'ÒPERA

LA RAMBLA, 74   Barcelona
(Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


“El cafè de l’Òpera”, està situat a La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya. És una  Cafeteria històrica, establiment confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden fer tertúlies en un ambient tranquil, celebrar conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.
Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

Millor ubicació impossible!!!

Us hi esperem!!!

Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

Montse Guardia.









GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL "G.P.S"

No hay comentarios:

Publicar un comentario