sábado, 10 de agosto de 2019

CONFERÈNCIA: "PROCÉS FINAL AL PROCÉS?"




RECORDA, ELS DIMARTS…AL CAFÈ DE L’ÒPERA

C O N F E R É N C I A

DIMARTS 10 DE SETEMBRE 2019



PROCÉS FINAL AL PROCÉS? 

Ponent: DAVID RAVENTÓS


PER GARANTIR PLAÇA, CAL REALITZAR PRÈVIA RESERVA AL TELÈFON/WHATSAPP 654113551 

PER UNA BONA ORGANITZACIÓ, ES SOL·LICITARÀ TIQUET DE CONSUMICIÓ, PER PODER ACCEDIR A LA SALA

LLOC: CAFÈ DE L'ÒPERA

La Rambla, 74 de Barcelona (Davant del Gran Teatre del Liceu)

Data: Dimarts 10 de setembre

Hora: 20:00 hores

A càrrec de:  David Raventós


David Raventós nascut a Barcelona l’any 1969. Advocat. Parla 6 idiomes.

Fou Vicepresident de la Fundació Nacional d’Estudiants de Catalunya i Vicepresident Fundacional de la European Law Students Association Barcelona.

Ha treballat durant 10 anys en el sector de les xarxes de franquícia.

El desembre de 2013 inicia de facto la Resistència Independentista Catalana oposant-se a la doble pregunta del 9N on comença a destapar l’engany dels polítics catalans al seu poble.

El maig de 2016 fa una vaga de fam per a destapar les falses DUI de Catalunya i d’Escòcia.


PROCÉS FINAL AL PROCÉS? 

Ponent: DAVID RAVENTÓS


En vigilies d’una Diada que serà calenta a l’espera de la sentencia dels liders del procés fem un resum actualitzat de la situacio a Catalunya i previsió del que cal esperar els propers mesos amb en David Raventós , president del partit Directe 68 i director de Radio Hadrian.

En David també parlarà del seu llibre” Traïció a la independència que recull 30 anys d’informació sobre la política catalana i la seva reclusió psiquiatríca per silenciar-lo.

Tambe parlara del documental “La Mentida, el documental de la veritat” que s’estrenarà l’1 d’Octubre i que descobrirà la veritat silenciada dels processos d’independència a Catalunya i Escocia.

En acabat, després de la xerrada a càrrec de David Raventós, s'obrirà un debat polític i social d'importància cabdal on els assistents podran plantejar totes les opinions i els interrogants que s'hagin pogut generar sobre la temàtica exposada, en un torn d'intervencions i de precs i preguntes.

Us hi esperem!!!

Com arribar-hi:

CAFÈ DE L'ÒPERA

LA RAMBLA, 74   Barcelona
(Davant del Gran Teatre del Liceu, a poca distància de la Plaça de Catalunya)


“El cafè de l’Òpera”, està situat a La Rambla, nº 74, en el bulevard més famós de Barcelona, davant el gran Teatre del Liceu i a molt poca distància de la Plaça de Catalunya. És una  cafeteries històrica, local confortable, emblemàtic, amb glamur i solera, on s’hi poden tenir tertúlies en un ambient tranquil, fer-hi conferències i gaudir, si es vol, d’un sopar informal, en ple cor de la ciutat.
Les comunicacions i accessos són excel•lents. Davant mateix hi ha la boca del Metro “Liceu” L3, línia verda i diverses línies d’autobusos. A la veïna Plaça de Catalunya hi ha el Metro “Plaça de Catalunya” L1, línia vermella, diverses línies d’autobusos, les línies de “Rodalies Renfe”, l’estació de “Ferrocarrils de la Generalitat” i el servei nocturn d’autobusos. A la mateixa plaça també hi trobareu un Parking públic de fàcil accés.

Millor ubicació impossible!!!

Us hi esperem!!!

Mòbil per a confirmar l’assistència o per a qualsevol consulta: 654 113 551

Montse Guardia.








GRUP PSICOGNOSIS SOCIAL  "G.P.S"



No hay comentarios:

Publicar un comentario